Arte martiale Brasov

Ahtletic Gym Sport

Arte martiale Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Brasov: Ahtletic Gym Sport.

             Clubul Sportiv Athletic Gym Sport, infintat in 2009, cu sediul in Brasov (pentru adresa vezi contact) are in componenta trei sali: una dotata cu aparatura specifica pentru fitness si culturism celelalte fiind destinate sedintelor de arte martiale, tae-bo, autoaparare, pilates,  tai chi chuan,  sac de box.

             Echipa este alcatuita din instructori sportivi, atestati de federatiile de specialitate, respectiv Federatia Romana de Arte Martiale, Federatia Romana de Culturism si Fitness, Masterclass International Association, Asociatia Chineza de Wushu Shanghai.

Servicii

       WUSHU- KUNG FU, Arte martiale chinezesti -  -reprezinta o parte integranta a culturii milenare a Chinei.  Se vor forma grupe in functie de varsta:  copii ( de la 6-7 ani la 13-14 ani), adulti (de la 15 ani in sus). Se vor exersa tehnicile de baza (pozitii, deplasari, tehnici de brat si picior), taolu (ansamblu de exercitii reprezentand o lupta imaginara cu unul sau mai multi parteneri), sanshou -  forma de lupta libera spectaculoasa ,constand in lovituri de pumn si picior, combinatii intre cele doua , lovituri din saritura, deplasari, proiectari etc (combinatii si pocedee specifice acestei forme de lupta),  si nu in ultimul rand tehnici de  autoapare. Pe plan psihic se va urmari dezvoltarea unui caracter integru, responsabil, altruist, nonviolent .