Aerobic Bucuresti-Sector 4

Aerobic sector 4

Aerobic Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Aerobic Bucuresti-Sector 4: Aerobic sector 4.

Limitand acesta expunere la domeniul fitness-ului putem aprecia ca datorita concurentei, segmentul de fitness-wellness din Romania cuprinde in prezent doua categorii de ofertanti: cei care pastreaza standardele de calitate cu riscul de a solicita un pret peste medie si cei care sub presiunea costurilor si din dorinta de a rezista sau de a se extinde pe piata prin aplicarea principiului” conteaza cantitatea, iar nu calitatea” au redus nu numai preturile ci si calitatea serviciilor oferite.

 In prezent consumatorul roman are conturat in minte, atunci cand vine vorba de fitness-welness, urmatoarele categorii de servicii:

 1. Servicii tangentiale conceptului de fitness-welness constand in proceduri de electrostimulare musculara, cavitatie, vacuum,etc. Aceste proceduri au la baza adaptarea in interes comercial a unor proceduri paramedicale ce conduc la obtinerea unor efecte estetice corporale rapide dar de scurta durata.Trebuie evidentiat de asemenea si faptul ca procedurile sus-mentionate neglijeaza aspecte importante cum ar fi : capacitatea aeroba de efort ,mobilitatea, coordonarea neuro-musculara;

 2. Servicii de fitness-welness, marci inregistrate, prestate, de regula, de revanzatori. La o examinare minutioasa se poate observa ca aceste servicii sunt prestate mai mult „in interesul afacerii” si mai putin in interesul clientului. In cadrul acestor servicii se poate spune ca „ ambalajul, iar nu continutul,” este tot ceea ce conteaza;

 3. Servicii de fitness-welness propriu-zise in cadrul carora atentia este indreptata spre necesitatile reale ale clientului, servicii in cadrul carora se urmareste satisfacerea acestor necesitati, cu efect de lunga durata, prin practicarea sistematica, stiintific fundamentata a exercitiul fizic.