Aerobic Bucuresti-Sector 3

Centrul Sportiv Apolo

Aerobic Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Aerobic Bucuresti-Sector 3: Centrul Sportiv Apolo.

        Centrul Sportiv Apollo este locul in care poti sa iti petreci toata ziua, fie practicand sportul preferat - fitness, aerobic, crossfit, kickbox, baschet, handabal, fotbal, fie relaxandu-te la masaj, sauna. La randul lor, cei mici se pot inscrie in programul de sport special gandit pentru ei (kickbox, gimnastica, balet ).

Centrul Sportiv Apollo dispune de toate facilitatile de care pot beneficia membrii nostri, atat persoane fizice cat si companii. Centrul asigura servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos.

            La Centrul Sportiv Apollo nu numai ca te antrenezi, ci vei si simti energia programelor alaturi de instructori certificati  care-i ajuta pe clientii sai sa inteleaga importanta antrenamentelor regulate, a nutritiei echilibrate si a unui stil de viata sanatos.

           Ambianta placuta face din Centrul Sportiv Apollo un loc atragator si intim unde poti socializa si te poti deconecta de la stresul zilnic.

           Centrul Sportiv Apollo este ceea ce se poate numi un centru de fitness express. Un loc in care vii ori de cate ori ai un pic de timp liber pe care vrei sa-l folosesti pentru a-ti pune sangele in miscare. Un loc care emana energie, in care esti motivat sa te antrenezi, in care te simti bine.

Servicii

            -Fitness
            -Fotbal
            -Aerobic
            -Kickbox
            -Masaj
            -Tenis de masa
            -Baschet
            -Handbal

 

Sursa: www.centrulsportivapollo.ro